Mrt

Okulumuzda Afet Eğitimi Bilincini Geliştirme günü İlçe töreni gerçekleştirilmiştir. Tören sonrasında Büyükada bulunan ilkokul ve ortaokullardaki öğrencilere yönelik AKOM yetkilileri tarafından afet eğitimi verilmiştir. Katılımcılara teşekkür ederiz.

Ock

2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönemini sevinçle bitirdik.

Ock

Hacı Bektaş-ı Veli, Ahi Evran gibi değerlerimizin anlaşılması hususunda öğrencilerimize  seminer düzenlendi.

Ock

Öğrencilerimize soru çözme konusunda bilgi verildi ve Müdür Bey tarafından test kitab dağıtıldı.

Ock

Okuyan 7'ler kapsamında öğrencilerimizle kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuz Bahçesinde Fidan Dikimi Gerçekleştirildi.

Kas

Just Speak English yarışmasında 6.Sınıf kategorisinde Adalar Birincisi olan Zeynep AKKUŞ adlı öğrencimiz ilde göstermiş olduğu başarıdan dolayı ödüllendirilmiştir. Başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

"11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü" etkinlikleri kapsamında İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın katılımıyla gerçekleştirilen programda 8900 fidan toprakla buluştu.

Ülke genelinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde düzenlenen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, il protolünün temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve öğrencilerin katılımıyla Heybeliada'da fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşku ile kutladık.

Kas

Kızılay Haftası dolayısıyla öğrencilerimiz Heybeliadadaki kızılay kampını ziyaret etmiştir.

Kas

Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle okulumuzda sayın Müftümüzün ve velilerimizin katılımıyla öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı program gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz İlahi korosu Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle ilahilerini söylediler.

Ekm

2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Seçimli Genel Kurul Toplantısı 21.10.2021'de yapılacaktır. Ekte gündem maddeleri vardır.

Eyl

2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı Açılışı içi Sayın Kaymakamımız Dr. Mustafa AYHAN okulumuza teşrif etmiştir ve başarılar dilemiştir.

Haz

Kültür ve medeniyetimizde eğitim anlayışı, temel eserler ve klasik metinler hakkında bilgilendirme yapıldı.