Ekm

6 Ekim 1923'te Türk milleti, fetihten itibaren sahip olduğu bu kadim şehre bir kez daha mührünü vurmuş ve bağımsızlığını tüm dünyaya ilan etmiştir. İstanbul'un işgalden kurtuluşunun 100. yılı kutlu olsun.

Eyl

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Neşe Vural, ilçe protokolü, kıymetli velilerimiz, değerli öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimizin katılımlarıyla okulumuz konferans salonunda Mevlîd-i Nebî programı gerçekleştirildi.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü okulumuzda anıldı.

Öğrencilerimiz koridorlardaki ve sınıflardaki panolarda 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü ile ilgili hazırladıkları görselleri ve yaptıkları resimleri sergilediler ve günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu.

BÜYÜKADA ATATÜRK MEYDANINDA 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI

Büyükada Atatürk Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından bayraklar Adalar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından göndere çekildi.

Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okul müdürümüz Murat Kaplan yaptı. Okulumuz Edebiyat Öğretmeni Şuule Pınar ve okulumuz öğrencilerinden Güneş Tuntel tarafından okunan şiirlerin ardından program son buldu.

Değerli Öğretmenler,

Sevgili Öğrenciler ve Kıymetli Veliler,

2023-2024 eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun!

Okulumuz öğrencilerinin mezuniyet töreni okulumuz konferans salonunda yapıldı.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı

Tören 13 Mart Pazartesi günü saat 10.30'da okulumuz konferans salonunda gerçekleşecektir.

Mrt

Depremlerde can ve mal kayıplarının artmasının en önemli nedenlerinden biri de sarsıntı sırasında kişilerin kendilerini nasıl koruyacaklarını ve ne yapmaları gerektiğini bilmemeleridir. Peki, deprem anında ne yapmanız gerekiyor? İşte yanıtı...

Ekm

"Vemâ erselnâke illâ rahmeten lil'âlemîn"

Ve biz seni, ancak alemlere rahmet olarak gönderdik. (Enbiya,107)

Mevlid Kandili

"Şüphesiz ki sen en yüce ahlak üzeresin" (Kalem,4) ayetine mazhar olan Peygamber Efendimiz'in doğumu olan Mevlüd Kandilini idrak edeceğimiz bu gecede Cenab-ı Hakk hepimize Peygamber Efendimiz'in ahlakı ile ahlaklanmayı nasip etsin.  Tüm İslam âleminin ve ülkemizin Mevlid Kandilini tebrik eder hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz edreriz.

Ekm

2022-2023 Eğitim öğretim yılı sene başı seçimli olağan Okul Aile Birliği toplantısı 21.10.2022 Cuma günü saat 15.30'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Tüm Velilerin katılımını önemle rica ederiz.

Okul Yönetimi

May

Okulumuzda afet eğitimi bilincini geliştirme günü ilçe töreni gerçekleştirilmiştir. Tören sonrasında büyükadada bulunan ilkokul ve oratokuldaki öğrencilere yönelik AKOM yetkilileri tarafından afet eğitimi verilmiştir.

Mrt

Öğrencilerimize gezilen mekanlarla ilgili yazdıkları şiir ve kompozisyonlar sonucunda ödülleri dağıtıldı.

Mrt

Okulumuz 8. ve 12. sınıflara sınava hazırlık amacıyla seviye tespit denemeleri yapıldı.

Mrt

Okulun Mescidi kullanıma açık hale getirildi.

Mrt

Okulumuzda Afet Eğitimi Bilincini Geliştirme günü İlçe töreni gerçekleştirilmiştir. Tören sonrasında Büyükada bulunan ilkokul ve ortaokullardaki öğrencilere yönelik AKOM yetkilileri tarafından afet eğitimi verilmiştir. Katılımcılara teşekkür ederiz.