İSTANBUL / ADALAR - Adalar Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Öğrencilerimizin mesleki bilgi ve becerilerini geliştirecekleri okulumuz içinde bulunan bulunan mescidimizde iyileştirmeler yapıldı.

Ara

"Peygamberimizin Hayat Ölçüleri: 40 Hadis" Etkinliği kapsamında okumuz öğrencilerine hadisler ezberletildi.

Ara

Öğrencilerin genel başarı durumu Öğretmenler Kurulu Toplantısında değerlendirildi. Başarıyı arttıracak önlemlerle ilgili görüşler alındı.

Ara

Okulumuzda Arapça Yarışmaları için öğrenci seçimi yapıldı.

Ara

Okul Müdürü tarafından Aralık ayı içerisinde ders denetimleri yapılmıştır.

Ara

Mesleki Gelişim ve Kişisel Gelişim Etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Hizmetiçi Eğitim Faaliyetleri incelendi. Başvuru süreçleri hakkında bilgi edinildi.

Ara

Okulumuzda yapılan Kur´an-ı Kerim ve ve Ezan Yarışmalarına katılan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Kas

Okulumuzda Kuran-ı Kerim´i yüzüne okuma gurupları oluşturldu. Dini gün ve geceler için seçilen öğrencilerin çalışmaları başlatıldı.

Kas

Öğretmenlerimizin Mesleki Gelişim çalışmaları devam ediyor.

Çocuk ve Genç psikoloji, ergenlik dönemi ve sorunlarına yönelik okunan makale, kitap ve akademik yayınlar ile Hz. Muhammed´in (s.a.v.) eğitim anlayışı ve eğitim metotları üzerine okunan makaleler müzakere edildi.

Kas

Okulumuzda "40 Şiir, 40 Şair" Etkinliği kapsamında ünlü şairlerin şiirleri okundu.

Kas

Okul olarak Kasım ayı içerisinde Adalar Müzesi´ne gezi düzenledik.

Kas

Okul Kütüphanesi yeniden düzenlenerek daha kullanışlı ve güzel bir hale getirildi.

Kas

Veli Toplantısı yapılarak okulun işleyişi, eğitim-öğretim içeriği, eğitim faaliyetleri ve planlanan sosyal - kültürel etkinlikler hakkında veliler bilgilendirildi ve öneriler alındı.

Kas

Devamsızlık sorunu yaşayan öğrencilerin velileri bilgilendirildi.

Ekm

Öğrencilere düzenli namaz alışkanlığı kazandırmak için "Namaz Ağacı" Etkinliği düzenlendi.