Kişisel Verileri Koruma Günü Kutlu Olsun!

Mrt

Okulumuzda ikram edilen iftar yemeği davetimize icabet eden Adalar İlçe Müftüsü Sn. Adem Özdemir’e, İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Sn. Türkay Koyuncu’ya, Önder Derneği Başkanı Sn. Abdullah Ceylan’a, kadın kolları yönetim kurulu üyelerine, siyasi parti temsilcilerine, okul müdürlerine, öğretmenlerimize, velilerimize, öğrencilerimize, Ada halkına ve emekleri geçen herkese teşekkür ederiz. Paylaştıkça çoğalan daha nice iftar sofralarımız olsun inşallah.

Mrt

Şan, Şeref, Tarih “Bizim Çanakkale” diyoruz ve Çanakkale Muharebeleri’nin 109. yılında aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Biz bir aileyiz.

Şbt

5. sınıf öğrencilerimiz İngilizce dersinde Game Pouch/Oyun Kesesi etkinliği yapmaya başlayarak 1000 kelimelik kutu oyunundaki kelimeleri ezberlemeye başladılar.

Şbt

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sn. Neşe Vural, İlçe Müftümüz Sn. Adem Özdemir, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımlarıyla Miraç Kandili programı gerçekleştirildi.

Şbt

Peygamberimizin (sav) Mescid-i Haram'dan Kudüs'teki Mescid-i Aksâ'ya bir gece yürüyüşü ile götürülmesi hadisesine “İsrâ”, bu noktadan sonra yaşadığı olaya da “Miraç” denilmektedir. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin (sav) miraca çıkmasıyla bize verilen müjdeye nail olan ümmetin Miraç Kandili mübarek olsun.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin 109. Maddesi ve Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurulları ve Zümreleri Yönergesi gereği; 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı yapıldı.

Şbt

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı, huzurlu, mutlu, başarılı bir dönem ve iyi dersler diliyoruz.

Ock

Sevgili öğrencilerimiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönem sonu karnelerini konferans salonumuzda yapılan toplu törenle sınıf öğretmenlerinden aldılar. Çocuklarımızın karne heyecanına katkısı olan bütün eğitim paydaşlarına teşekkür eder, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuz Matematik Kulübünce öğrencilerimizin Matematik farkındalıklarını ve baṣarılarını artırma hedefli, açılıṣ hazırlıkları sürdürülen Matematik Atölyemize kitap, malzeme ve materyal desteğinde katkısı olması adına tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımlarıyla okulumuzda bir kermes düzenlendi.

El birliğiyle kermesimiz için ev yapımı ürünler gönderen kıymetli velilerimizin ellerine sağlık. Emeği geçen ve katkısı olan herkese teşekkür ederiz.

Ock

Kudüs ve çevresi “selam diyarı”dır, barışın toprağıdır. Tarihî süreç içerisinde bu coğrafyada neşvünema bulan üç farklı semavi dinin tüm temsilcilerine kucak açan, onlar için esenlik diyarı olan kutsal bir bölgedir Kudüs. Hz.İbrahim’in, Hz.İsmail ve Hz.İshak’ın, Hz.Yakup ve Hz.Zekeriya’nın, Hz.Musa ve Hz.İsa’nın mücadele alanı; sapıtmış, doğru yoldan uzaklaşmış insanları Hakka ve adalete davet mekânları yine bu coğrafyalar olmuştur.

Ock

77. Verem Eğitimi ve Farkındalık Haftası kapsamında Adalar Toplum Sağlığı Merkezi tarafından öğrencilerimize yönelik eğitim gerçekleştirildi.

Ock

Tüm İslam aleminin Üç Aylar'ın habercisi olan Regaip Kandili mübarek olsun!

Ock

02/05/2007 tarih ve 26510 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 5627 Sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, iklim değişikliği ile mücadele edilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmakta olup, enerji verimliliği kültürünün toplumda yaygınlaşması ve çevre bilincinin geliştirilebilmesi amacıyla her yıl Ocak ayının ikinci haftası, "Enerji Verimliliği Haftası" olarak tüm dünyada kutlanmaktadır.

Günümüzde en temel ihtiyaçlardan biri haline gelen enerjinin, kullanımı ile Doğal Kaynaklar hızla tükenmekte, Çevre kirliliği, İklim Değişikliği ve Enerji için yüksek maliyetler oluşabilmektedir.

Enerji verimliliği ile yaşam standartlarımızı düşürmeden kullandığımız enerji miktarını azaltarak, enerji tüketiminde yapacağımız küçük önlemlerle büyük tasarruflar sağlayarak gelecek nesillere daha temiz ve yaşanılabilir bir dünya bırakabiliriz.